Mad Mick is BACK

25 juni 2020

Reserveren

Yes, jullie zijn weer welkom! Er is wel het een en ander aangepast aan de hand van de richtlijnen van het kabinet. Dat betekent 1,5 meter afstand en vooraf een plekje reserveren in het restaurant. Op het terras hoef je niet te reserveren en kun je gewoon plaatsnemen. Zien we je snel?

Uiteraard willen we graag zoveel mogelijk gasten blij maken met een tafel. Dus wil je een plekje reserveren? Dat kan makkelijk en snel online! Wil je graag na 1 juli bij ons komen eten, maar is er online geen tafel meer te reserveren? Neem dan telefonisch contact op. De reguliere openingstijden kunnen afwijken.

Zowel binnen als op het terras geldt:

  • ben je met zijn tweetjes en kom je niet uit hetzelfde huishouden? Dan mag je aan dezelfde tafel zitten. Datzelfde geldt voor meerdere personen uit hetzelfde huishouden;
  • ben je met meer dan drie personen uit verschillende huishoudens? Dan moeten wij 1,5 meter afstand hanteren tussen jullie in.

Menu

Bij Breakaway eet je met afstand de lekkerste gerechten. Vanaf 1 juli hebben wij een nieuwe menukaart met heerlijks voor iedereen. Kom je gauw proeven?

Gezond uit eten

Breakaway houdt zich aan de richtlijnen van het kabinet, zodat iedereen gezond en wel bij hem kan eten. De richtlijnen staan aangegeven in het restaurant, er staan desinfectiezuilen bij de entree en ook zijn er looproutes uitgestippeld, zodat iedereen voldoende afstand kan houden. Wanneer je bij ons restaurant aankomt, zullen we aan je vragen of je geen gezondheidsklachten hebt, als dat zo is kunnen we je aan tafel bedienen. Na afloop kun je contactloos betalen.